Een niet nader genoemd bedrijf ("fully backed by one of the biggest groups of companies in Indonesia") droomt ervan om "a major in the e-Shop world" te worden. Daarom biedt het bedrijf " very challenging opportunities aan de e-Generation van IndonesiŽ.

De banen hebben allemaal interessant klinkende Engelse namen, veelal met het modieuze voorvoegsel "cyber-". De afkortingen die achter de functies staan geven deze banen de allure en het gewicht van een wijdverbreide standaard.

Alle functies gaan vergezeld van vrij pittige kwalificatiecriteria waaraan de sollicitant moet voldoen. De advertentie straalt uit dat sollicitanten beoordeeld zullen worden op hun individuele vermogen en prestatie, in plaats van op de contacten die zij hebben. Dit past in het streven naar meer openheid en transparantie in de Indonesische maatschappij. Succes en welvaart is niet langer uitsluitend weggelegt voor de personen met de juiste connecties, maar voor degenen met de juiste capaciteiten. Zie ook deze advertentie van computerbouwer Wearness die de nadruk legt op het gemak waarmee je succes kunt behalen op basis van je eigen kracht en kunnen.

Deze nieuwe generatie is de e-Generation. Zij zijn computerliterate en nog niet besmet met de zonden van de oude orde. De jeugd heeft de toekomst en die toekomst zal technologisch zijn. Zie deze advertentie voor Indomilk.


bron: Kompas ??