In deze advertentie wordt de jonge zelfverzekerde zakenman opgevoerd die dankzij voldoende kennis van informatica en de juiste technologie moeiteloos een succesvolle zaak op kan zetten.


Het onderschrift luidt:

In het tijdperk van globalisasi heeft u, om een bedrijf op te zetten en te kunnen blijven concurreren, een betrouwbare partner nodig die klaar is om samen met u te groeien. Wearness is een compagnon met innovatieve produkten en een betrouwbare service. Met Wearness Computers als uw partner kunt u de vleugels van uw onderneming zo gemakkelijk uitslaan dat u zegt: "I CAN".

De nadruk op individuele verdienste en capaciteiten is ook te zien in deze advertentie voor een e-commerce bedrijf dat zich richt tot de "e-Generation".

Dit informatie-tijdperk kenmerkt zich door transparantie en efficientie. Dankzij technologie zal alles makkelijk en soepel verlopen. Zakelijk succes ligt met behulp van de nieuwste technologie voor het oprapen. De jeugd van nu die met technologie leert omgaan heeft de toekomst. Zij zullen de idealen van ontwikkeling en vooruitgang werkelijkheid kunnen laten worden. Zie deze advertentie voor Indomilk.

bron: Tempo edisi 1-7 mei 2000 p. 93