Handleiding bij de website

 

Wat staat er op deze website?

• De scriptie zelf. De hoofdstukken zijn afzonderlijk opgeslagen in het Portable Document Format (.pdf). Gebruikers van verschillende platforms, zoals Microsoft Windows, MacOS en Unix-varianten, krijgen zo precies dezelfde opmaak.

• Om bestanden van dit formaat te kunnen openen heb je een programma nodig zoals Adobe Acrobat Reader. Is de Adobe Acrobat Reader niet geinstalleerd op je computer? Kies je besturingssysteem:

Windows

MacOS

Linux

• Ook staan op deze website de links die in de tekst voorkomen. Links die op deze server staan zijn in het blauw, links elders op het internet in het rood. Deze links verwijzen naar extra informatiebronnen, zoals foto's, advertenties, websites en artikelen, die horen bij het onderwerp dat in de tekst behandeld wordt. Hoewel deze extra informatie in principe geen argumenten bevat buiten de gewone tekst om, maken ze wl vaak een punt zichtbaarder, duidelijker en krachtiger.

Heb je geen PDF reader?

klik hier om de afzonderlijke hoofdstukken te kunnen bekijken met een gewone webbrowser (.html formaat, geen opmaak) of in Microsoft Word (.doc formaat, niet voor ieder platform beschikbaar).